Zoekmachine optimalisatie voor uw website

De meeste websitehouders weten dat SEO (Search Engine Optimisation) een groot verschil kan maken in het aantal bezoekers op uw website en ook in het aantal klanten wat u aantrekt. Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, is de laatste jaren door de groei van Google en sociale media steeds belangrijker geworden. Het is bijna ondenkbaar een website te maken zonder gebruik te maken van deze manier van schrijven. WebsiteXL is het adres om dit voor uw website te verzorgen.

Slimme zoekwoorden en unieke content

Zoekmachine optimalisatie houdt in dat een bepaald zoekwoord wat bij uw product of dienst past, op een bepaalde manier en in een bepaalde hoeveelheid in de teksten in uw site terug komt. Het is hierbij van belang dat er voldoende onderzoek gedaan naar de zoekwoorden die geschikt zijn voor uw website, voordat de teksten geschreven worden. Er wordt dan onderzocht of de zoekwoorden wel voldoende worden gezocht. Hier is diepgaand onderzoek voor nodig, dat WebsiteXL voor u kan uitvoeren. Na onderzoek is de tweede stap het schrijven van unieke content. In deze teksten, die WebsiteXL voor u verzorgt, wordt zoekmachine optimalisatie in de hele tekst verwerkt door voldoende zoekwoorden in de tekst te integreren. Ook bouwt WebsiteXL backlinks op die zullen bijdragen aan de verbetering van de vindbaarheid van uw website. Deze backlinks zijn links naar uw website die op andere sites staan. Doordat de website op andere sites wordt vermeld, stijgt de site in de rankings van Google. Op deze manier komt u na verloop van tijd en door het opbouwen van steeds meer content, steeds hoger in Google te staan.

SEO Optimalisatie bij WebsiteXL

Bij WebsiteXL wordt uw vindbaarheid verbeterd voor een vast bedrag per maand. In ruil voor dat bedrag wordt uw SEO geoptimaliseerd en ontvangt u ook maandelijks een rapport met de resultaten. Zo kunt u zelf de vooruitgang zien in de groei van uw website.

SEO teksten laten schrijven?

WebsiteXL levert ook professionele teksten van minimaal 500 woorden. Maak de keuze uit een content tekst, blog, web advertorial of laat een tekst herschrijven. Het laten schrijven van SEO tekst is al mogelijk v.a. 75,- euro per stuk. We bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug: