Exact volgens planning is WordPress 4.3 “Billie” vrijgegeven. WordPress Billie heeft een behoorlijk aantal features en verbeteringen toegevoegd:

Favicons

wordpress
Favicons presenteren je site in tabbladen van browsers, in bookmark menu’s en op het homescherm van je mobile apparaat. Voeg een unieke favicon toe via de Customizer; het zal zelfs blijven bestaan wanneer je wisselt van thema. Zorg ervoor dat je hele site je merk presenteert.

Betere wachtwoorden


Hou je site nog veiliger met de door WordPress verbeterde aanpak voor wachtwoorden. In plaats van het ontvangen van wachtwoorden via de e-mail, ontvang je nu een ‘wachtwoord reset’-link. Wanneer nieuwe gebruikers toegevoegd worden aan de site of wanneer een gebruikersprofiel wordt bewerkt zal WordPress automatisch een veilig wachtwoord genereren.

Opmaak snelkoppelingen

Het schrijven van berichten is nog sneller geworden met nieuwe opmaak snelkoppelingen in WordPress 4.3. Maak gebruik van sterretjes om lijsten te krijgen en cijfer symbolen voor titels. Nooit meer afbreken van schrijversritme; je tekst ziet er fantastisch uit met een * en een #.

Menu’s in de Customizer


Menu maken, bijwerken en toewijzen terwijl je een preview ziet in de Customizer. Het gestroomlijnde Customizer ontwerp zorgt voor een mobiel vriendelijke en toegankelijke interface. Elke release wordt het makkelijker en sneller om je site precies zo te maken als je wilt.

Een soepelere admin ervaring

Verbeteren aan de lijst weergave maakt WordPress meer toegankelijk en eenvoudiger om te werken met elk type apparaat.

Reacties zijn uitgeschakeld op pagina’s

Op alle nieuwe pagina’s die worden gemaakt zijn reacties uitgeschakeld. Hou de discussies in je blog, precies waar het hoort te gebeuren.

Je site snel aanpassen

Wanneer je op de daadwerkelijke site ben, kan je klikken op de aangepaste link in de toolbar om snel wijzigingen aan je site te maken.

Andere verbeteringen:

Taxonomie roadmap

Termen die gedeeld worden over meerdere taxonomieën zijn nu opgesplitst in aparte termen.

Template-hiërarchie

singular.php is toegevoegd als backup voorsingle.php en page.php.

WP_List_Table

Lijsttabellen kan en moet een eerste kolom hebben.